Bereikbaarheid

Smile#LikeMe is gevestigd in de Stadsfeestzaal van Antwerpen en is gemakkelijk bereikbaar met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Lees hieronder hoe jij het gemakkelijkste de expo kan bereiken.

Adres

Smile #LikeMe – Stadsfeestzaal Antwerpen
Meir 78
2000 Antwerpen

Voor de meest actuele en duidelijk verkeersinformatie, bekijk zeker de website www.slimnaarantwerpen.be.

Vergeet niet dat de expo zich in de Lage Emissie Zone (LEZ) van Antwerpen. Wil je weten of jij nog met jouw wagen de binnenstad binnen mag of wens je meer informatie?
Klik dan hier.

Maak indien mogelijk gebruik van het openbaar vervoer of de fiets.

Plan hier jouw route

Met de auto

Er zijn meerdere betaalparkings gelegen op minder dan 5 minuten wandelen van de expositie. De dichtstbijzijnde betaalparkings zijn:

  • Horta (Hopland 24, 2000 Antwerpen)
  • Hopland (Hopland 38/40, 2000 Antwerpen)
  • Inno (Hopland 45, 20000 Antwerpen)
  • Stadschouwburg (Meistraat, 4, 2000 Antwerpen)

Met de tram/bus

Tramlijnen 1,3, 5, 9, 10 of 15 richting Linkeroever passeren dichtbij de expositie. Uitstappen doe je aan de halte Opera. Alle bussen richting Antwerpen stoppen op de Franklin Rooseveltplaats, die gelegen is op 5 minuten wandelen van de Stadsfeestzaal. Voor meer informatie betreffende de dienstregeling van de tram en bus, ga naar www.delijn.be.

Met de trein

De expositie is gelegen op wandelafstand van het Centraal Station van Antwerpen en is dus gemakkelijk bereikbaar met de trein. Voor meer informatie over de dienstregeling, ga naar www.nmbs.be.