Frequently asked questions

Wat is Smile #LikeMe?

Welkom bij de eerste ervaringsexpo van #LikeMe. Het is niet zo maar een expositie, maar een ontdekkingsreis doorheen de wereld van #LikeMe met jou als ontdekkingsreiziger.

Is filmen en fotograferen toegelaten?

Uiteraard! Neem je beste smile mee want je mag zoveel foto’s en filmpjes maken als je zelf wilt! Vergeet ons niet te taggen en gebruik de #SmileLikeMe.

Kan ik tickets kopen aan de kassa?

Aan de kassa zijn er een beperkt aantal tickets beschikbaar; afhankelijk van de drukte en/of eventuele uitverkochte tijdslots. Vermijd wachttijden en bestel je tickets online!

Hoe kan ik betalen op de expo?

Door veiligheids- en corona-maatregelen is het enkel mogelijk om elektronisch te betalen.

Mag mijn kind gratis binnen?

Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis binnen. Kinderen onder de 12 jaar moeten begeleid worden door een volwassenen met max 4 kinderen per begeleider.

Hoe lang ben je binnen?

Normaal gezien duurt een wandeling door de Smile #LikeMe expo zo’n 75 minuten. Vergeet zeker niet langs de shop te gaan achteraf voor de leukste merchandise!

Waarom moet ik een uur kiezen?

We werken met tijdslots om elke bezoeker een aangenaam bezoek te garanderen. Om de 10 minuten vertrekt er een klein groepje, daardoor moet je niet aanschuiven voor de perfecte foto!

Bovendien zijn we verplicht om het exacte aantal bezoekers goed te monitoren om ieders veiligheid te garanderen in deze tijden van COVID-19.

Zijn de tijdslots strikt?

We raden je aan om 5 minuten voor de start van je bezoek aanwezig te zijn. Indien je te laat bent voor het door jou gekozen tijdslot door onvoorziene omstandigheden, maak je dan geen zorgen. De organisatie zal je dan een ander tijdslot toekennen die dag. Tickets kunnen wel niet omgeruild worden voor andere data.

Ik heb een ticket gekocht voor een verkeerde dag of beslis om toch niet te komen. Kan ik dan nog een terugbetaling krijgen?

Elke verkoop van tickets is finaal. Er kunnen helaas geen tickets gewisseld of terugbetaald worden.

Kan ik tickets doorgeven?

Absoluut! Tickets kan je doorgeven of cadeau doen aan familie en vrienden, zolang ze maar de juiste tickets kunnen tonen aan de kassa.

Moet ik mijn ticket afdrukken?

Dat kan maar je kan de QR-code ook gewoon opslaan op je smartphone! Niet alleen super handig, maar hierdoor spaar je ook weer wat papier en inkt uit.

Is Smile #LikeMe toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Ja! We houden zoveel mogelijk rekening om ook rolstoelgebruikers een leuke ervaring te geven. Het pand zelf is bereikbaar via de lift.

Mag mijn huisdier mee?

Enkel als jouw huisdier een assistentiehond is, mag die mee binnen. Andere dieren zijn niet toegelaten.

Hebben jullie parking voor onze kinderwagen?

Er is plaats voorzien om jouw koets of buggy te parkeren (op eigen risico).

Zijn er lockers om mijn rugzak in op te bergen?

Houders van een geldig ticket kunnen gebruik maken van een van de lockers om persoonlijke spullen op te bergen. Voor het gebruik van de lockers wordt een borg van 2EUR gevraagd. Deze krijg je terug wanneer je de sleutel in de locker achterlaat. De hoeveelheid beschikbare lockers is beperkt. De lockers worden elke dag gecontroleerd en leeggemaakt. De organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal of verlies.

Hoe contacteer ik Smile #LikeMe?

Je kan Smile #LikeMe bereiken via mail: info@smilelikeme.be

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Jouw persoonsgegevens worden verwerkt conform de bepalingen van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) (ook bekend als General Data Protection Regulation of ‘GDPR’). Dat wil concreet zeggen dat we jou gegevens enkel gebruiken in functie van jouw bestelling. Na 2 jaar worden ze verwijderd.

Wie organiseert Smile #LikeMe?

Smile #LikeMe is een samenwerking tussen VRT, Fabric magic & CityCubes.